Deelname aan de Kind und Jugend handelsbeurs met Akanbou Company Ltd. in Keulen, Duitsland

In de week van 10 september tot 17 september hebben Akanbou Company Ltd en J-Link tentoongesteld op de Kind und Jugend handelsbeurs 2012 in Keulen, Duitsland.

Kind und Jugend is de belangrijkste internationale vakbeurs voor baby en peuter gerelateerde handelswaren. Aan het einde van de beurs op zondag 16 september 2012, inclusief schattingen voor de laatste dag, werden meer dan 21.000 bezoekers uit 103 landen geteld.

Akanbou Company Ltd en J-Link hebben een zeer goed resultaat geboekt tijdens de beurs met het vinden van geschikte handelspartners, industrie gerelateerde key opinion leaders en concurrentieanalyse. We hebben naar tevredenheid standbezoek uit verschillende EU-landen, en onder andere Turkije, Rusland, Israël, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten gegenereerd. Er was grote belangstelling voor de hoge kwaliteit en innovatieve producten van Akanbou Company Ltd en verschillende samenwerkingsmogelijkheden zijn al snel na afloop van de beurs gestart.