J-Link zet het operationele proces consultancy contract voort met JMAC in 2013.

Voortgezet op 1 januari biedt J-Link haar diensten aan Japan Management Association Consultants in de Europese markt aan op het gebied van operationele proces consultancy voor haar clienten.

JMA Consultants Inc. (JMAC) is opgericht in 1942 als onderdeel van de Japan Management Association (JMA), een non-profit organizatie, welke dienst deed als tool voor de overheids om ondersteunende dienstverlening aan te bieden voor het verbeteren van efficiency in de Japanse industrie.

JMAC is Japans oudste en een van de grootste management consulting organisaties met ongeveer 300 management consulting professionals in Japan. Al meer dan 70 jaar is JMAC een pioneer als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe management technieken. JMAC is nog steeds onderdeel van de JMA groep welke JMAC in 1982 opgenomen heeft.